Nederlands Filmfonds
Training
Soort
Discipline
Beschikbaar budget per aanvraag
Maximaal 75 procent of € 3.000 per jaar als tegemoetkoming in de individuele kosten van een zelfstandige filmprofessional. Het percentage bedraagt maximaal 50 procent voor een professional in loondienst bij een filmbedrijf. Catering-, materiaal- en/of vertaalkosten zijn niet subsidiabel.

Voor een trainingsprogramma kan het Nederlands Filmfonds bij uitzondering besluiten een hogere bijdrage te verlenen, tot maximaal 75 procent van de totale kosten.
Cofinanciering verplicht?
Nee
Bestemming
Omschrijving

De trainingsregeling van het Nederlands Filmfonds biedt een kortlopende training in het binnen- of buitenland op het gebied van productie, regie, scenario-ontwikkeling, distributie en/of innovatie van de filmsector.

Voor wie?

Filmprofessionals.

Voorwaarden aanvraag
  • Aanvragen kunnen het hele jaar worden ingediend, maar moeten wel minimaal vier weken voor aanvang van de training binnen zijn.
  • De training moet aantoonbaar betrekking hebben op de Nederlandse filmpraktijk, en je vakkennis en vaardigheden vergroten.
Meer informatie
Voor het laatst geüpdatet
26.11.2020
Vanwege COVID-19 is een aantal regelingen tot nadere orde gesloten. Bekijk de actuele informatie op de website van het betreffende fonds of de instelling.